Församlingsläger Brave 10-12 augusti

Vi vill inbjuda alla församlingar i New Life Network till en helg av gemenskap, glädje och inspiration
10–12 augusti 2018 på Hjälmargården

MODIG är temat för vårt Församlingsläger inom New Lifes nätverk.

Uppslagsboken ger oss många olika ord för att uttrycka konceptet att vara modig: morsk, orädd, tapper, heroisk, lejon-hjärtad, oförskräckt, djärv, dristig, äventyrlig, oförvägen och många andra ord som försöker förklara dess mening.

Faktum är att betydelsen av att vara modig kan innebära olika saker för olika personer. Ibland kan det vara att kliva ut ur vår bekvämlighetszon, i andra fall att vara kvar precis där man är! Ibland är det att överlåta sig helt till sin nuvarande situation och sina omständigheter till och med och kanske speciellt när de inte är så roliga.

Om vi alla, var och en är så unika som bibeln säger att vi är, så är kallelsen till att vara modig också lika unik. Sanningen är den att vår kallelse till att vara modig ser helt olika ut från individ till individ. Och det är okej!
Under vår helg tillsammans ska vi titta på kärnan av att vara modig från flera olika synvinklar. Bibeln och livets verklighet ger oss många exempel att lära av och många tillfällen att vara den sortens kvinna och man som Gud vill att vi ska vara och bli! Låt oss som Guds folk göra en spännande resa in i temat modig!

Praktisk och viktig information:
Detta år har vi stugor, rum, tält- och husvagnsplatser på Hjälmargården att tillgå som vanligt. Vi vill uppmuntra er att tälta vilket gör det möjligt för fler att bo på själva gården. För ytterligare sängplatser hyr vi i år Lännä Betelkyrka (8 min bilväg), Kesätters slott (12 min bilväg) samt några närliggande stugor. Transport kommer att finnas.

Transport:
– Från Stockholm: Bussar avgår från New Life på Missionsvägen 75 i Alvik på fredag 10 augusti kl. 17.00. Kostnaden för bussresan tur och retur: * 300 kr/person. Barn under 3 år gratis
– Vi uppmuntrar alla som har möjligheten, att samåka med varandra. Prata med vänner och familj och försök att fylla din bil!

Kom ihåg att dela på resekostnaden. Tala med den chaufför som du åker med.
Om du ordnar annan transport på hemresan MÅSTE detta meddelas till bussansvarig eller den du åkte bil med till lägret.

Kostnad*:
Inomhus: Vuxen: 1050kr, Barn (4 – 12 år): 400kr, Barn 0-3år: Gratis
Tält/Husvagn: Vuxen: 850kr, Barn (4–12 år): 200kr, Barn 0-3år: Gratis

Om du behöver låna tält och/eller annan sov utrustning låt oss veta det i anmälan. Vi har dock ett begränsat antal sovsäckar att låna ut så försök hitta på rea eller second hand butiker.

Önskar du bo med någon specifik person eller har andra önskemål för ditt boende så meddela det i anmälan så gör vi vad vi kan för att ordna detta.

 I priset ingår: Boendet för två nätter, två frukostar, fyra varma måltider, fika, kvällsfika, möten och andra aktiviteter.

Incheckning
Lägret öppnar incheckningen 17.00 fredag 10 augusti. Middag serveras vid ankomsten. Första mötet börjat kl. 20.30 och kvällen avslutas med kvällsfika.
* Har du svårt att betala hela avgiften, prata med Håkan Axelsson

Anmälan
All anmälan från Elimkyrkan Skärholmen görs genom Elimkyrkan Skärholmen. Kontakta Håkan så gör vi anmälan tillsammans. För att din anmälan ska bli giltig behöver du betala in minst halva lägerkostnaden till Elimkyrkan Skärholmens bankgiro 141-6379 och märka betalningen med ditt namn och ”New Life Läger”

Detta behöver du ha gjort innan 8 juli som är sista anmälningsdagen

Betalning*:
Hela lägerkostnaden betalas till Elimkyrkan Skärholmens bankgiro 141-6379 och märks med ditt namn och ”New Life Läger”. Du kan dela upp din betalning i två delar – en i juli och en i augusti.
300 kr av den totala kostnaden är en anmälningsavgift som inte betalas tillbaka även om man ångrar sig och inte vill följa med.
Om du har anmält dig men inte kommer till lägret utan att ha meddelat detta i förväg förväntar vi oss att du ändå betalar din lägeravgift. Ändringar kan inte göras när lägret har startat.

Sponsra andra:
Vi har ett stort behov av extra gåvor för att ge möjlighet för fler att följa med. Vill du vara med och välsigna någon så går bra redan i anmälan att lämna extra gåvor. 

Dop på lägret
Om du vill låta dig döpas under lägret i den vackra sjön Hjälmaren, kontakta din pastor i förväg för samtal och praktisk information.

Frågor, kontakta:
hakan@jesusicentrum.se

 

församlingsläger brave